27/6/13

TOM MORELLO (RATM): Ο Edward Snowden είναι ήρωας




Ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine, Tom Morello, μίλησε στο TMZ.com, για τον Edward Snowden, πρώην μέλος της NSA (National Security Agency), ο οποίος εδώ και μέρες βρίσκεται εν μέσω ενός κατασκοπικού θρίλερ καθώς μετά από αποκαλύψεις που έκανε για την παρακολούθηση των συνομιλιών εκατομμυρίων Αμερικάνων, θεωρείται προδότης της χώρας.

Σύμφωνα με πηγές, ο Snowden έχει ήδη ζητήσει πολιτικό άσυλο από τον Ισημερινό ενώ προς το παρόν βρίσκεται σε αεροδρόμιο της Μόσχας.

“Νομίζω ότι ο Snowden θα πρέπει να ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή στον Ισημερινό. Αυτό πιστεύω. Νομίζω πως είναι ήρωας. Αποκάλυψε τα εγκλήματα της κυβέρνησης. Ότι η κυβέρνηση Obama μας κατασκοπεύει όλους συνεχώς. Αν κάποιος πρέπει να μπει στη φυλακή, δεν είναι ο Snowden.

Σήμερα έλαβα ένα mail από την καμπάνια του Obama ή κάτι τέτοιο, που μου ζητούσε χρήματα μετά από όλα αυτά που έχουν κάνει. Έτσι αποφάσισα να πάρω το ποσό που θα μπορούσα να είχα δωρίσει, το οποίο δεν θα ήταν και κανένα μεγάλο ποσό και θα το δώσω σε όποιο αεροπλάνο ή πτήση θα μεταφέρει τον Snowden στον Ισημερινό. Ότι και αν είναι, θα δώσω τα χρήματα εκεί. Και θα είμαι χαρούμενος. Και αυτό ίσως σημαίνει ότι είμαι και εγώ ένοχος κατασκοπίας.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Guitar